Themeluesit e ADSH

Kujtim Hysenaj

Ambasador

Ish Diplomat, ish Drejtor i SHISH.

Lisen Bashkurti

President i ADSH

President i Akademisë Diplomatike Shqipëtare.

Arben Cejku

Ambasador

Diplomat, ish Ambasador,  Drejtor Ekzekutiv i ACGG Qendra Shqiptare për Qeverisje të Mirë.

Astrit Memia

Prof. Asoc. Dr

Profesor, themelues i Forumit Imazh dhe Media.

Maxhun Peka

Ambasador

Diplomat karriere.

Sokrat Plaka

Ambasador

Diplomat karriere.

Anëtarët e nderit

Henry H. Perritt

Akademik. Profesor i së drejtës në Kolegjin e Drejtësisë IIT Chicago-Kent.

Nabil Ayad

Akademik i fushës së diplomacisë dhe qeverisjes ndërkombëtare.

Mladen Andrlić

Ambasador dhe Doktor i Shkencave në Makroekonomi nga Universiteti i Zagrebit.

Hans Winkler

Personalitet i shquar Austriak, diplomat dhe ish-sekretar i shtetit në Ministrinë e Jashtme. Ish drejtor i Akademisë Diplomatike të Vjenës.

Struktura e ADSH

  • Prof. Dr. Lisen Bashkurti, President i ADSH
  • Sidrita Buçpapa Drejtuese e Sekretariatit të ADSH
  • Erald Jaku, Drejtues i revistës “Global Challange”
  • Loreta Jahaj zyra e financës në ADSH