Konferencë Ndërkombëtare: "Konflikti Rusi-Ukrainë dhe impakti në Politikat Euro-Atlantike"

Konferencë Ndërkombëtare: "Konflikti Rusi-Ukrainë dhe impakti në Politikat Euro-Atlantike"

Start

May 10, 2022

End

May 10, 2022

Address

Tiranë   View map

Konferencë Ndërkombëtare: “Konflikti Rusi-Ukrainë dhe impakti në Politikat Euro-Atlantike”

MORE DETAIL

Phone

+355 69 218 2713

Email

info@albdiploacademy.eu