Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage courses for your education business

Great Support

We provide support via Ticksy system – Please do not hesitate to request support from us

For A Smarter Education Website

 

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

BUY THIS THEME

Ndikimi i drejtpërdrejtë dhe i tërthortë i Rusisë në Ballkan

Tanimë është një e vërtetë e pakundërshtueshme që prania dhe ndikimi Rus në Ballkan është evident dhe me tendencë në rritje. Këtu nuk ka asgjë për tu cuditur. Rusia prej më shumë se dyshekujsh ka hedhur sytë nga Ballkani, ka ndërmarrë qëndrime, veprime dhe iniciativa me qëllim që këtë zonë të Evropës Juglindore ta përdorë […]

“Ballkani i hapur”, varianti ekonomik i “Botës Serbe” – Nga Lisen Bashkurti

Ndonëse u bënë disa vjet dhe janë konsumuar disa samite trepalëshe sërish nisma “Ballkani i Hapur” vazhdon të ngelet thjeshtë një trojkë Ballkanike. Nisma është inicuar nga Serbia, në të njëjtën kohë me idenë e “Botës Serbe”. Për këtë arsye nisma “Ballkani i Hapur” tingëllon si një ribrandim i doktrinës gjeopolitike serbe në Ballkan. Nisma […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *