Themeluesit e ADSH

All Lektorë nderi te ADSH Themeluesit e ADSH Alumni

Kujtim Hysenaj

Ambasador

Ish Diplomat, ish Drejtor i SHISH.

Lisen Bashkurti

President i ADSH

President i Akademisë Diplomatike Shqipëtare.

Arben Cejku

Ambasador

Diplomat, ish Ambasador,  Drejtor Ekzekutiv i ACGG Qendra Shqiptare për Qeverisje të Mirë.

Astrit Memia

Prof. Asoc. Dr

Profesor, themelues i Forumit Imazh dhe Media.

Maxhun Peka

Ambasador

Diplomat karriere.

Sokrat Plaka

Ambasador

Diplomat karriere.