Professors

All Lektorë nderi te ADSH Themeluesit e ADSH Alumni

Hans Winkler

Personalitet i shquar Austriak, diplomat dhe ish-sekretar i shtetit në Ministrinë e Jashtme. Ish drejtor i Akademisë Diplomatike të Vjenës.

Henry H. Perritt

Akademik. Profesor i së drejtës në Kolegjin e Drejtësisë IIT Chicago-Kent.

Kujtim Hysenaj

Ambasador

Ish Diplomat, ish Drejtor i SHISH.

Lisen Bashkurti

President i ADSH

President i Akademisë Diplomatike Shqipëtare.

Maxhun Peka

Ambasador

Diplomat karriere.

Mladen Andrlić

Ambasador dhe Doktor i Shkencave në Makroekonomi nga Universiteti i Zagrebit.

Nabil Ayad

Akademik i fushës së diplomacisë dhe qeverisjes ndërkombëtare.

Sokrat Plaka

Ambasador

Diplomat karriere.